Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tippek Trükkök Praktikák

Néhány Jó tanács a mindennapokra,necsak póthajasoknak...:)

Napjainkban egyre többen viselnek hosszú hajat,akár saját akár vendég/póthajat.

 

Idén a színekben ugyanúgy, mint a ruhákban a merész színek hódítanak mint például a rezes barnák és a narancsos szőkék illetve az ombre,balayage,light ombre hajak is a népszerűség csúcsán vannak.

 

Sokaknak viszont igen nagy fejtörést okoz, hogy miként horddják a hosszú hajukat a hétköznapokon vagy egy hétvégén

Segítünk,bemutatunk néhány viselési módot...

 

Laza hullámok frufruval vagy anélkül akár bubival:

Akár hajvasalóval akár sütővassal készítsünk, laza hullámokat majd rázzuk szét és kinek mi áll jobban vasaljuk egyenesre a frufrunkat vagy készítsünk egy kis tupirral bubit a frufrunkból.

Kócosan felfogva kontyba néhány tincset leengedve:

Ez előzőek alapján fésüljük ki az akár többnapos hullámainkat majd tűzzük fel félmagasan körülbelül a fülvonalba egy akár a ruhánkhoz harmonizáló kontytűvel.

Megspékelhetjük egy kicsit ha néhány tincset lazán kiveszünk és újra laza hullámosra besütjük.(inkább randira ajánlott)

1-1   vékony hajfonat hajpántnak álcázva:

Minél hosszabb a hajad annál látványosabb,Egy hátsó tincsből fonatot készítünk majd tetszőleges helyre tűzzük,a többit egyenesre vasaljuk vagy tetszés szerint göndörítjük. Akár több fonat is készíthető,akár egymás mellett 2-3 egy helyre tűzve vagy akár 1-1 oldalt keresztbe eltűzve.

 

 

 

 

 

 

 

Zsíros  tövű száraz végű hajad van? Hazánkban több mint a nők 70%-a szenved ettől,de mi akik a saját hajunkon kívül a póthajakat is meg kell mosnunk és szárítanunk minden mosásnál ami nem kevés idő és energia,nekünk nagyon nagy segítség lenne ha lecsökkenthetnénk a hajmosásaink számát. Megtaláltuk a megoldást

Már elég elterjedt főleg a szőkék körében az úgy nevezett száraz sampon amiből a fújós típusok nagyon hatékonyak és könnyen használhatóak,emellett akinek hajlamos a haja vörösödésre,sárgulásra,nekik kiváló termék,mert eszméletlen jól hamvasít. Eddig ezeket az előnyöket csak a szőkék élvezhették,de megjelent a sötét-szőke,világos-barna, sötét-barna fújós száraz sampon is a Batiste jóvoltából. Ezek ugyanúgy rendelkeznek a fent említett jó tulajdonságokkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 Statisztika

Online: 2
Összes: 476296
Hónap: 2347
Nap: 57